header MMB hein

Tieners met brandwonden naar kampioenswedstrijd Feyenoord

foto 1

Op uitnodiging van Stichting Messi mocht bestuurslid Arend Wesdijk twee tieners met brandwonden meenemen naar de kampioenswedstrijd Feyenoord-Heracles. Nordin Amrani (13) en Elijah van Landeghem (13) waren de gelukkigen. Lees hier het hele verhaal.

KIJKTIP!

foto 2.png

Jayan (32) liep een aantal jaar geleden ernstige brandwonden op en kreeg 27 hersteloperaties. Momenteel gaat het beter dan ooit en is ze tambour-maître van een drumband en sinds kort de beheerder van het dorpshuis in Zuilichem. Ze vertelt haar verhaal in het programma 'Je zal het maar hebben'. Kijk hier het programma terug! Mocht de uitzending vragen of opmerkingen oproepen laat het ons weten door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Een waardevol weekend - ScarChallenge

foto 3.png

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het lotgenotenweekend ScarChallenge. Het was een mooi en waardevol weekend waarin verhalen werden gedeeld en ervaringen werden uitgewisseld. Vera heeft de waarde van een lotgenotenweekend heel mooi verwoord in onderstaande tekst:
"Het is niet uit te leggen hoe het is, als je niet weet hoe het is.. de juiste woorden kunnen het gevoel niet omschrijven.. het gevoel van elkaar begrijpen, een steun zijn en elkaar helpen daar waar nodig of gewoon een knuffel.. allerlei verhalen, littekens van buiten en nog veel meer littekens van binnen.. elk jaar opnieuw maakt het weer indruk.. onbekende worden bekenden, vreemden worden vrienden.. ♥️  #scarchallenge #liefde"

Wil je zelf een keer deelnemen aan een lotgenotenactiviteit zoals ScarChallenge of wil je meer informatie? Neem gerust 
contact met ons op!
 

De wind in de zeilen! - 24 juni 2017

foto 4.png

Op zaterdag 24 juni staat de jaarlijkse Zeildag weer op de planning. We gaan zeilen op de ‘Vriendschap’, een authentiek zeilschip uit 1898 met hedendaags comfort. In combinatie met prettig gezelschap en een prachtig uitzicht over het water is dit de ideale basis voor een ontspannen dag vol lotgenotencontact. Op dit moment zijn nog 8 plaatsen beschikbaar die we graag willen vullen.
Lijkt het je wat om gezellig mee te varen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie lees dan hier de gehele uitnodiging. 
 

Save the date - 40 jarig jubileum van de Vereniging

foto 5.png

Zaterdag 30 september 2017


Zet deze datum alvast in je agenda!
Een borrel, barbecuebuffet en een sprankelend feest met live optredens waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Dat wil je niet missen!
 
Voor wie:         Leden van de VmB
Met wie:          Je mag één introducee meenemen
Hoe laat:         Van 13:00 uur tot 22.30 uur
Kosten:            Deze dag is gratis! Je betaalt alleen je reiskosten.
Waar:               Rodenburg Eventcenter
                        Homburg 26, 4153 BS, BEESD

De volledige save the date is hier te vinden.

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering

foto 6.png

Op zaterdag 9 september 2017 vindt om 15.00 uur de Algemene Leden Vergadering plaats bij 'First Class' in Amersfoort. Het is de eerste ALV sinds het aantreden van het nieuwe bestuur en het bestuur nodigt alle leden uit om mee te denken en te besluiten over de ideeën en plannen voor het nieuwe jaar. De agenda en bijbehorende stukken worden op een later moment toegezonden. 

https://www.mensenmetbrandwonden.nl/images/banners/drukknop%20login%20leden%20cvr.png
drukknop nieuw account.png

 

slinger 40 jaar

Jubileumfeest

40 jaar

VERENIGING VAN
MENSEN MET BRANDWONDEN

30 september 2017
Bekijk de foto's en het verslag

Rodenburg Eventcenter
Homburg 26, 4153 BS
BEESD (Gelderland)

 
Word vrijwilliger!
 Wij kunnen uw steun bij onze
activiteiten en initiatieven
goed gebruiken!
drukknop wordt vrijwilliger wit cvr


Kennisbank Participeren
met Beperkingen.

Lees meer

Wilt u lid

worden?

drukknop inschrijfformulier blauw cvr

agenda

 

 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Graag uw naam en telefoonnummer dan bellen wij u terug

Volg ons

facebooklogotwitterlogo