skip to Main Content
Menu

Je bent van harte uitgenodigd voor contactmiddag op zaterdag 30 maart, speciaal voor mensen die een brandwonden ongeval hebben meegemaakt en hun naasten in pannenkoekenhuis ‘De Princenhof’ in Driebergen.

 

Het samen delen van ervaringen en gevoelens kan nieuwe inzichten en energie geven. Daarnaast kan het erg prettig zijn om mensen te ontmoeten die in ‘hetzelfde schuitje’ zitten. Het luisteren, het geven van advies of het uiten van gevoelens en ervaringen zijn belangrijke aspecten van lotgenotencontact. Daar is deze middag alle ruimte voor.

 

Voor wie?

Deze dag is voor mensen met littekens ten gevolge van brandwonden. Het maakt niet uit of je hier kort of lang geleden mee bent geconfronteerd. Ook als je zelf geen problemen ervaart met je littekens, ben je van harte welkom.

Mogelijk kun je anderen tot steun zijn. Misschien vindt je het wel prettig om alleen te luisteren, dat kan natuurlijk ook. Het gaat er om dat je iets aan de middag hebt en dat het bij jou past.

 

Het programma

13.00               Ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers

13.30               Start gesprekken (tussendoor een korte pauze)

15.00               Einde gesprekken

15.15               Afsluiting met een drankje

 

Aanmelden

Aanmelden voor de contactmiddag kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@brandwonden.nl, vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een e-mail te sturen, dan kan aanmelden ook per telefoon via 0251-275578.

 

We hopen je te zien op zaterdag 30 maart!

 

Met vriendelijke groet,

Vereniging van Mensen met Brandwonden

Nederlandse Brandwonden Stichting

 

 

Anne Bosman

Marjorie Holtus

Back To Top