DE VERENIGING EN NIEUWE MEDIA

facebook VMBSocial media zijn niet meer weg te denken uit het moderne communicatielandschap. Jong en (ook steeds meer) oud communiceren met Twitter, Facebook, Skype of andere social media. De Vereniging heeft samen met de Brandwonden Stichting ook een eigen facebookpagina www.facebook.com/LevenMetBrandwonden. En op Twitter zijn we actief onder @vmbrandwonden.

We zullen deze media ook steeds meer gaan inzetten voor het aankondigen van Verenigingsactiviteiten en ander 'brandwondennieuws'. Naast dat we via deze weg sneller kunnen communiceren, hopen we ook dat onze jongere leden en 'nog niet leden' ons makkelijker weten te vinden.

Eind 2013 heeft de Vereniging een bijeenkomst georganiseerd, waarin we de leden hebben bijgespijkerd over het gebruik van sociale media. Het doel was om leden die dit tot dan toe nog ingewikkeld vonden of er niet aan durfden te beginnen te helpen bij de eerste stappen in deze voor hen nieuwe vorm van communicatie. De bijeenkomst was een groot succes en zal in 2014 een vervolg krijgen.