header MMB hein

vrijwilligers

DE VERENIGING, DIE MAAK JE SAMEN!

Onze vereniging draait voornamelijk op de inzet van vrijwilligers. Leden helpen leden. Zonder die vrijwilligers is er geen vereniging en vrijwilliger bewerktzouden we veel informatie, hulp en lotgenotencontact moeten missen. Bovendien is het ook gewoon gezellig om samen iets tot stand te brengen.
Binnen onze club is er momenteel een aantal taken waarbij we nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Heeft u zin en gelegenheid om te helpen? Lees dan het onderstaande overzicht. Schroom niet om even te bellen of te mailen als u vragen en/of interesse heeft. Misschien heeft u zelf ook nog ideeën hoe u zich voor de Vereniging kunt inzetten.

Wat? Organiseer een ledenbijeenkomst bij u in de buurt
Het mooiste is het natuurlijk als leden met elkaar regionaal iets willen organiseren. Zo komt u in contact met lotgenoten uit uw eigen omgeving en dit maakt het makkelijker om met elkaar actief te worden en/of blijven.
>>> lees meer

Wat? Versterken van het Patiëntenpanel door zowel ouders van ... als mensen die zelf brandwonden hebben
Het Patiëntenpanel is een groep die regelmatig gevraagd wordt om hun mening te geven over plannen en voorstellen ten aanzien van onderzoek of hulpverlening in 'brandwondenland'. Het doel is dit onderzoek of de hulpverlening te verbeteren.
>>> lees meer

Wat? Help uw lotgenoten, word 'Buddy'
En ineens heeft u brandwonden. Dat is u zomaar overkomen. Misschien bent u boos en verdrietig. Zou het dan helpen wanneer er iemand is die naar u luistert en precies weet wat u doormaakt?
Zo iemand is een buddy. Een buddy heeft zelf ook brandwonden opgelopen of kent in zijn naaste omgeving iemand met brandwonden.
>>> lees meer

Wat? Aspirant bestuursleden gezocht
Ter versterking van ons bestuur zoeken wij met elke twee jaar nieuwe bestuursleden.
>>> lees meer

Wat? Contactpersonen gezocht
Het hele jaar door kunnen leden die behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek met één van de contactpersonen praten. Contactpersonen hebben zelf te maken gehad met een brandwondenongeval of zijn ouders van een kind met brandwonden. Zij spreken vanuit hun eigen ervaring en vanuit de kennis die zij als lid van de Vereniging hebben opgedaan.
>>> lees meer