header MMB hein

samenzwemmen

Samen zwemmen

Samen Zwemmen is een project dat samen met de Brandwonden Stichting wordt uitgevoerd. Op verschillende plaatsen in het land samenzwemmengaan groepen mensen met littekens samen een dagje zwemmen.
Samen voel je je veiliger, is het gezelliger en zet je soms net die stap die je alleen niet zo makkelijk zet. Daarnaast is het ook gewoon een leuke manier om andere mensen te ontmoeten. Mensen die van elkaar weten hoe het is om te leven met littekens en die weten wat het is om een brandwondenongeval meegemaakt te hebben.

In de agenda kunt u zien wanneer het samen zwemmen gepland staat. U kunt zich opgeven via het contactformulier of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoon 06 28 92 44 94.

Oproep
Wanneer de locatie waar nu samen gezwommen gaat worden voor u een beperking is, dan horen wij dat graag. Wellicht dat het mogelijk is dat wij op deze manier meer geïnteresseerden dichter bij huis of op een andere zwemlocatie bij elkaar te brengen.