skip to Main Content
Menu

Je bent van harte uitgenodigd voor de NF dag, speciaal voor mensen die Necrotiserende Fasciitis hebben doorgemaakt en hun partners, op zaterdag 30 maart vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur in restaurant ‘First Class’ vlakbij Station Amersfoort.

 

Het samen delen van ervaringen en gevoelens kan nieuwe inzichten en energie geven. Daarnaast kan het erg prettig zijn om mensen te ontmoeten die in ‘hetzelfde schuitje’ zitten. Het luisteren, het geven van advies of het uiten van gevoelens en ervaringen zijn belangrijke aspecten van lotgenotencontact.

 

Voor wie?

Deze dag is voor mensen die Necrotiserende Fasciitis hebben doorgemaakt en hun partners. Het maakt niet uit of je hier kort of lang geleden mee geconfronteerd bent geweest. Ook als je zelf geen problemen ervaart met bijvoorbeeld je littekens, ben je van harte welkom. Mogelijk kun je anderen tot steun zijn. Partners hebben hun eigen verhaal en het is belangrijk dat zij ook gehoord worden.

 

Het programma

Mirjam Frederik zal de groep informeren over de NF commissie die binnen de Vereniging van Mensen met Brandwonden in het leven is geroepen. Zij zal het doel van de commissie toelichten en iedereen kan ideeën naar voren brengen.

Jaco Suijker, arts onderzoeker in BWC Beverwijk, zal een presentatie geven over het NF onderzoek, waar hij sinds het najaar van 2018 aan werkt.

Anita Boekelaar zal verslag doen van het eerste congres over Post Intensive Care Syndroom (PICS), waarna we ervaringen met PICS kunnen uitwisselen en elkaar tips en tricks kunnen geven.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de NF dag kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@brandwonden.nl, vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een e-mail te sturen, dan kan aanmelden ook per telefoon via 0251-275578.

 

We hopen dat je er ook bij bent op 30 maart!

 

Met vriendelijke groet,

 

Vereniging van Mensen met Brandwonden

Nederlandse Brandwonden Stichting

 

Anita Boekelaar

Anne Bosman

Back To Top