skip to Main Content
Projectmedewerker Irma Visser Stelt Zich Voor

Projectmedewerker Irma Visser stelt zich voor

Het idee achter het project spreekt mij erg aan, Samen bouwen aan participatie! Ik wil daar graag een bijdrage aan leveren. In de praktijk heb ik ervaren hoe moeilijk het is om met een beperking (betaald)werk of zelfs vrijwilligerswerk te kunnen doen. Zeker zoals in mijn geval als je geen werk had en er overkomt je iets zoals mij is gebeurd. Na mijn ongeval waarbij ik brandwonden heb opgelopen, heb ik eerst veel energie gestoken in het herstelproces. 

Omdat ik altijd op zoek was naar antwoorden op vragen die ik had met bijvoorbeeld haarwerken en brandwonden en daarbij veel ervaring heb opgedaan, ook slechte, heb ik ook gelijk ja gezegd toen Hein Zoete iemand zocht om namens de Vereniging van Mensen met brandwonden, zitting te nemen in de Toetsingscommissie van de ANKO (inmiddels voorzitter) en in Raad van Advies haarwerken SEMH. Anderen helpen en teleurstellingen helpen te voorkomen, kennis delen.  

Ik wil me als projectmedewerker graag inzetten om mensen met brandwonden (weer) aan de slag te helpen en tools te helpen ontwikkelen en te implementeren t.b.v. het nazorgportaal Brandwondenzorg Nederland. Daarnaast zie ik het ook als een kans mezelf verder te ontwikkelen.

Back To Top