skip to Main Content

Beste …

 Ga jij ook mee met ScarChallenge 2019?
Graag nodigen wij jou uit om mee te gaan met ScarChallenge. Een grensverleggend weekend voor mensen met littekens. Dit kan zijn na een (brandwonden)ongeval of na het doormaken van Necrotiserende Fasciitis. Ga de uitdaging aan met verschillende activiteiten: van stoer tot sportief, van gezellig tot serieus. De locatie nodigt uit om ervaringen te delen, bijvoorbeeld over het leven met littekens en de reacties van anderen op je littekens. Er is herkenning en één woord is vaak genoeg, iedereen snapt wat je bedoelt. Door naar elkaar te luisteren helpen we elkaar. Naast wandelen en fietsen staat ook zwemmen op het programma. ’S avonds gaan we samen lekker koken, spelletjes doen en maken we het gezellig met elkaar.

 

“Super ervaring. Leuke afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Het fietsen, zwemmen en ervaringen delen heeft mij goed gedaan.” “Ik heb veel positiefs gezien, bij mensen die veel hebben meegemaakt.”- deelnemer 2018

Samengevat
Voor wie?                     Iedereen met littekens die zin heeft in een actief en gezellig weekend
Leeftijd                         Vanaf 25 jaar
Wanneer?                    Van vrijdag 14 juni t/m maandag 17 juni 2019
Waar?                          ‘De Bietenhaven’ te Oterleek (Noord-Holland)
Kosten?                       Wij vragen een minimale bijdrage van € 50,-
Aantal deelnemers        20 personen. Plaatsing op basis van volgorde inschrijving

 

Hoe meld ik me aan?
Stuur een email, graag vóór 1 april, met de opmerking dat je graag mee wilt met ScarChallenge naar activiteiten@brandwonden.nl. Dan sturen wij jou direct een aanmeldingsformulier toe.

 

Voor alle vragen kun je ook mailen naar activiteiten@brandwonden.nlof bellen met Marjorie Holtus via het nummer 0251-275578.

Met vriendelijke groet, 

 

Marjorie Holtus
Kwaliteit van Leven

Back To Top