skip to Main Content
Menu

Beste leden,

 

Het verenigingsweekend in 2018 was een groot succes!

Daarom organiseren we dit jaar weer een mooi weekend. Gezelligheid, cultuur, ontspannen en ontmoeten zijn de kernbegrippen tijdens dit weekend.

 

Alkmaar is een  prachtige ‘kaasstad’ in Noord-Holland. Dat wordt de plaats waar we ons Verenigingsweekend gaan doorbrengen. Ga je ook mee?

 

Het is een stad die je niet snel zal vergeten. In deze prachtstad zullen we ons al dwalend langs  monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen  verbazen over de schoonheid van het oude centrum.  Ga mee en ontmoet  elkaar in een gezellige en ongedwongen sfeer, proef de prachtige ambiance van dezestad en geniet van goed gezelschap, lekker eten en leuke activiteiten. Waaronder een stadswandeling en een verrassend leuke workshop!

 

Wanneer:

We beginnen zaterdag 13 april rond 11.00 uur met een lunch en maken  kennis met elkaar. Zondag 14 april rond 16.00 uur sluiten we het weekend tijdens een gezellige borrel af.

 

Kosten:

De kosten voor dit weekend bedragen voor leden slechts € 75,- p.p. Introducees betalen € 95,-. Dit is incl. overnachting, toegang tot alle activiteiten, lunch en diner op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag. Elk lid mag één introducé meenemen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor het weekend kan simpel door een telefoontje naar het secretariaat 06 28 924 494 of een email naar info@mensenmetbrandwonden.nl. Aanmelden kan tot  30 maart a.s.

Je ontvangt dan vrijwel direct van ons een bevestiging.

We zien er naar uit om je dit weekend te mogen ontvangen.

 

 

Namens de Verenging van Mensen met Brandwonden

 

Anne Bosman

Marjorie Holtus

Coördinatoren

 

 

 

Back To Top