skip to Main Content
Menu

Marjorie was nog maar 10 jaar oud toen ze bij een ongeluk ernstig verbrand raakte. Sindsdien leeft ze met zichtbare littekens, en dat is niet altijd makkelijk. Iedere week vlogt zij over haar dagelijks leven.

🎥 Bekijk ‘Marjorie on Fire’ hier:

BRANDWONDENDAG! Een kijkje achter de schermen bij deze bijzondere dag…

Wat leuk dat je naar deze video kijkt! Ik neem je mee naar de brandwondendag: dé dag voor iedereen met brandwonden en hun familie. Terwijl de kinderen de dierentuin in gaan, kunnen de volwassenen met elkaar in gesprek over hun brandwonden of die van hun kind. Daarnaast zijn er veel creatieve, bijzondere en fijne activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen.

NAAR DE SAUNA MET BRANDWONDEN

Met brandwonden naar de sauna? Ik doe het gewoon! Natuurlijk is dat best een ding, want ik heb littekens op 65% van mijn lichaam. Ik loop dan ook het liefst zo veel mogelijk in een dikke badjas, en ik ga naar een rustige sauna. Ik laat me niet tegenhouden door mijn littekens!

 

 

SHOOT met mijn kids voor KEK MAMA

Wauw, wat bijzonder! Ik ben gevraagd voor een artikel in KEK MAMA. Over mijn brandwondenongeval, en mijn leven als jonge moeder nu. Ik neem je mee naar de fotoshoot mét mijn kids. Het blad ligt begin december in de winkels. Abonneer je gratis op dit kanaal, dan hou ik je.

COLLECTE met mijn kids

Deze week is een belangrijke week voor brandwondenpatiënten, want het is collecteweek! Natuurlijk ga ik ook langs de deuren voor de Brandwonden Stichting. Jij ook? Laat het dan even weten in een reactie hieronder!

 

ETEN met vriendinnen & IBIZA plannen!

Mijn vriendinnen betekenen alles voor mij. Al jaren delen we lief en leed. Ik neem je mee naar een gezellig etentje, waar we plannen maken voor ons volgende tripje naar Ibiza!

 

Een heel gezellige feest & mijn MAKE-UP: zo BEDEK ik mijn Brandwonden…

Ik neem je mee naar een (iets te) gezellig feest. Maar eerst laat ik je zien hoe ik mijn make-up doe, en hoe ik mijn brandwonden zo goed mogelijk verstop. Heb jij nog goede make-up tips voor mij? Laat ze dan hieronder achter in een reactie!

College met mijn plastisch chirurg & persoonlijke vragen!

Samen met mijn plastisch chirurg prof. dr. Paul van Zuijlen geef ik college aan geneeskundestudenten op de VU. Leuk en spannend! Ze stellen hele persoonlijke vragen. Ik neem je mee op deze bijzondere dag. Heb jij ook vragen aan mij? Stel ze gerust hieronder!

Bang voor BRANDWONDEN bij mijn kids?

Ik hoorde dat er weer een kindje van 4 was opgenomen in het brandwondencentrum met ernstige brandwonden, veroorzaakt door hete thee. Dat gebeurt zo vaak! Opeens realiseerde ik dat het ook mijn kinderen kan overkomen, ondanks wat ik al heb meegemaakt. Ik ga dus extra goed opletten. Jij ook?

Zondag gezinsdag… Ik neem je mee naar onze trouwlocatie!

Ik had nooit verwacht te zullen trouwen. Maar ik vond een ontzettend leuke man! In deze vlog neem ik je mee naar onze trouwlocatie. Lekker met de kinderen op de fiets, een heerlijke besteding van onze zondag.

SPORTVLOG: ik moet een beetje fit blijven

De vakantie is weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school en ik ben aan het werk. Tijd om de regelmaat weer op te pakken, en daar hoort sporten ook bij. Hoewel dat niet altijd even makkelijk is voor mensen met brandwonden. Ik leg je uit waarom.

Zonder schaamte in BIKINI.. Heerlijk op vakantie met mijn gezin!

Heerlijk: we hebben een vakantiehuis met zwembad gehuurd in Frankrijk. Zo kan ik in bikini lopen zonder dat er iemand naar mij staart. Hou het vakantiegevoel nog even vast en geniet mee van deze fijne vakantievlog!

Nieuwe wenkbrauwen, dat is even schrikken.. Benieuwd naar het resultaat?

Auw, wat is dat tatoeëren toch pijnlijk. Hopelijk is het eindresultaat het allemaal waard! Vandaag krijg ik nieuwe wenkbrauwen, en dat is best even schrikken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Ik laat het je zien in deze vlog!

Brandwonden en een korte broek?

Mijn benen zijn ernstig verbrand. Zelfs met mooi weer draag ik altijd een lange broek. Maar… Daar moet verandering in komen. Ik ga op zoek naar mijn eerste korte broek. Heb jij nog tips waar ik niet al te korte broeken (tot op de knie) kan vinden? Laat het dan even hieronder weten in de comments!

‘Zou je niet liever DOOD willen zijn?’ Ik krijg de stomste OPMERKINGEN naar mijn hoofd…

‘Zou je niet liever dood willen zijn?’ Mensen zeggen de stomste dingen op straat. Ik vertel je wat ik meemaak, en wat je beter wel en niet kunt zeggen tegen iemand met brandwonden.

Back To Top