skip to Main Content

Marjorie was nog maar 10 jaar oud toen ze bij een ongeluk ernstig verbrand raakte. Sindsdien leeft ze met zichtbare littekens, en dat is niet altijd makkelijk. Iedere week vlogt zij over haar dagelijks leven.

šŸŽ„ Bekijk ā€˜Marjorie on Fireā€™ hier:

JE BENT NIET ALLEEN | Schaatsen met mensen met brandwonden.

Huh..!? Helpt schaatsen mensen met brandwonden? In deze vlog spreekt Marjorie verschillende lotgenoten over het leven met brandwonden en waarom activiteiten zoals de schaatsdag zo belangrijk zijn. Er waren veel mensen met brandwonden aanwezig om een leuke middag te hebben en dit is zeker gelukt!

VERKLEED ALS.. BRANDWONDENPATIƋNT?!| Marjorie viert carnaval met haar kinderen.

Vorige week was het groot feest beneden de rivieren. Dit kon Marjorie natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. In deze vlog tovert ze haar kinderen om tot mummies en minions en blijft ze zelf ook niet achter!

PAS 11 JAAR EN AL 54 KEER GEOPEREERD | Fender over zijn leven met brandwonden.

Voor het Jeugdjournaal is hij geen onbekende en in deze vlog zijn we bij de opnames voor zijn documentaire. Fender was nog maar 7 jaar oud toen hij ernstige brandwonden opliep en vertelt over zijn leven met brandwonden. Nu is hij 11 en in de afgelopen vier jaar is hij al 54 keer geopereerd.

PIJNLIJKE VERBANDWISSEL | dit helpt brandwondenpatiƫntjes

Kinderen met brandwonden moeten vaak pijnlijke verbandwissels ondergaan. In haar nieuwste vlog spreekt Marjorie Jan-Kees Zuiker van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Hij laat de kindvriendelijke verbandwisselkamer zien en vertelt over hoe een prentenboekje kinderen door de behandeling heen kan helpen.

Titus is voor bijna 50% verbrand | bekijk zijn indrukwekkende verhaal

Door een ongeluk met vuur raakte Titus voor bijna 50% verbrand. Nu, 3,5 jaar later, wordt hij voor de 23e keer geopereerd aan zijn littekens. Marjorie stelt hem aan je voor. Bekijk dus snel zijn indrukwekkende verhaal

Klik op de onderstaande link voor meer vlogen van Marjorie

Vlogs

Back To Top