skip to Main Content
Menu

Marjorie was nog maar 10 jaar oud toen ze bij een ongeluk ernstig verbrand raakte. Sindsdien leeft ze met zichtbare littekens, en dat is niet altijd makkelijk. Iedere week vlogt zij over haar dagelijks leven.

šŸŽ„ Bekijk ‘Marjorie on Fire’ hier:

College met mijn plastisch chirurg & persoonlijke vragen!

Samen met mijn plastisch chirurg prof. dr. Paul van Zuijlen geef ik college aan geneeskundestudenten op de VU. Leuk en spannend! Ze stellen hele persoonlijke vragen. Ik neem je mee op deze bijzondere dag. Heb jij ook vragen aan mij? Stel ze gerust hieronder!

Bang voor BRANDWONDEN bij mijn kids?

Ik hoorde dat er weer een kindje van 4 was opgenomen in het brandwondencentrum met ernstige brandwonden, veroorzaakt door hete thee. Dat gebeurt zo vaak! Opeens realiseerde ik dat het ook mijn kinderen kan overkomen, ondanks wat ik al heb meegemaakt. Ik ga dus extra goed opletten. Jij ook?

Zondag gezinsdag… Ik neem je mee naar onze trouwlocatie!

Ik had nooit verwacht te zullen trouwen. Maar ik vond een ontzettend leuke man! In deze vlog neem ik je mee naar onze trouwlocatie. Lekker met de kinderen op de fiets, een heerlijke besteding van onze zondag.

SPORTVLOG: ik moet een beetje fit blijven

De vakantie is weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school en ik ben aan het werk. Tijd om de regelmaat weer op te pakken, en daar hoort sporten ook bij. Hoewel dat niet altijd even makkelijk is voor mensen met brandwonden. Ik leg je uit waarom.

Zonder schaamte in BIKINI.. Heerlijk op vakantie met mijn gezin!

Heerlijk: we hebben een vakantiehuis met zwembad gehuurd in Frankrijk. Zo kan ik in bikini lopen zonder dat er iemand naar mij staart. Hou het vakantiegevoel nog even vast en geniet mee van deze fijne vakantievlog!

Nieuwe wenkbrauwen, dat is even schrikken.. Benieuwd naar het resultaat?

Auw, wat is dat tatoeƫren toch pijnlijk. Hopelijk is het eindresultaat het allemaal waard! Vandaag krijg ik nieuwe wenkbrauwen, en dat is best even schrikken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Ik laat het je zien in deze vlog!

Brandwonden en een korte broek?

Mijn benen zijn ernstig verbrand. Zelfs met mooi weer draag ik altijd een lange broek. Maar… Daar moet verandering in komen. Ik ga op zoek naar mijn eerste korte broek. Heb jij nog tips waar ik niet al te korte broeken (tot op de knie) kan vinden? Laat het dan even hieronder weten in de comments!

‘Zou je niet liever DOOD willen zijn?’ Ik krijg de stomste OPMERKINGEN naar mijn hoofd…

‘Zou je niet liever dood willen zijn?’ Mensen zeggen de stomste dingen op straat. Ik vertel je wat ik meemaak, en wat je beter wel en niet kunt zeggen tegen iemand met brandwonden.

Back To Top