skip to Main Content
Menu

Weer gaan zwemmen na een brandwondenongeval kan een grote stap zijn, terwijl zwemmen juist zo fijn kan zijn. Het is gezond, het ontspant en als je het samen met anderen doet is het bovendien super gezellig.

 

Wij nodigen jou graag uit voor de ‘Zwem(gezins)dag’ op zaterdag 6 april 2019 bij Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Introducees als je partner, of familieleden zijn ook welkom. Samen zwemmen is tenslotte leuker dan alleen! Het is een mooie manier om lotgenoten te ontmoeten en elkaar te steunen in de grote stap om weer te gaan zwemmen.

 

Locatie en tijden

We verzamelen op zaterdag 6 april om 10.45 uur bij  de Hamiltons Bar, van Center Parcs de Eemhof. Onder het genot van koffie/thee met wat lekkers maken we eerst kennis met elkaar. Rond 11.30 uur is het tijd om het zwembad in te gaan. Voor de lunch ontvang je een voucher. Tijdens deze gezellige dag is het mogelijk om te Flowriden.Dat is surfen op een indoor bodysurf simulator. Leuk om een keer te proberen. Om 15.00 uur sluiten we gezamenlijk de dag met elkaar af. Daarna kan iedereen zijn eigen gang gaan en tot sluitingstijd (22.00 uur) blijven.

 

Inschrijven en kosten

Inschrijven is heel eenvoudig: stuur een e-mail, voor 25 maart a.s., naar activiteiten@brandwonden.nl. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, aantal personen, namen + leeftijden.

Ouders dragen tijdens deze dag zelf de verantwoordelijkheid voor hun kinderen. Kinderen zonder zwemdiploma moeten zwembandjes dragen.

Voor leden van de Vereniging van Mensen met Brandwonden is deze activiteit € 5,-. Niet-leden en introducees betalen €10,- per volwassenen, kinderen onder de 18 jaar € 5,-. Let op: je bent pas ingeschreven en hoeft pas te betalen nadat je van ons een bevestiging met nadere informatie hebt ontvangen.

 

Heb je vragen? Bel mij dan via 0251-275535 of stuur een

e-mail naar activiteiten@brandwonden.nl.

We hopen je daar natuurlijk te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Marjorie Holtus

Medewerker kwaliteit van leven

Back To Top