Ga naar hoofdinhoud

Iedere eerste woensdag van de maand, om 10.30 uur, is er een online koffie-uurtje. Een waardevol moment waar mooie gesprekken ontstaan. Het geeft je de kans om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen of een vraag te stellen. Mooie gesprekken komen hier vanzelf tot stand. Wat start als een praatje over de familie, de kinderen of de tuin leidt vaak naar een dieper gesprek over littekens, gevoelens en elkaars ervaringen. Iedere maand sluiten er nieuwe mensen aan en zien we andere weer terug. Die combinatie is heel erg fijn.

‘Ik voelde me veilig tijdens de bijeenkomst. Ik kon vertellen wat ik kwijt wilde en de andere luisterde echt.’ – Deelnemer van het koffie uurtje.

Misschien wil je zelf iets kwijt of heb je ergens behoefte aan? Gooi het in de groep! Gewoon lekker mee luisteren kan natuurlijk ook. Ben jij er de volgende keer ook bij om te luisteren of misschien zelf wel iets te vragen of te delen? Meld je aan door een email te sturen naar activiteiten@brandwonden.nl en wij sturen je vooraf de link.

Back To Top