Skip to content

Op deze pagina staan diverse links naar artikelen of video’s verschenen in de media die voor mensen met brandwonden of die NF hebben meegemaakt interessant zijn.

Jayan stak in een psychose zich zelf in brand. Het programma 'Je zal het maar hebben' tekende haar bijzondere verhaal op. Klik hier voor de link.
David (12 jaar) liep een ernstige brandwond op en werd behandeld in het brandwondencentrum in Beverwijk. Brandwondenchirurg Annebeth legt in het tv-programma Klokhuis uit hoe een huidtransplantatie in zijn werk gaat. Meral vraagt zich in een liedje af waarom we eigenlijk spelen met vuur. Klik hier voor de link.
Brandwondenchirug Gerard Beerthuizen ging in de zomer van 2020 met pensioen. Ter gelegenheid van zijn afscheid werd een video gemaakt over het werk op het Groningse brandwondencentrum Klik hier voor de link.
In het RTL Nieuws wordt uitleg gegeven over een nieuwe methode van brandwonden behandelen met behulp van opgekweekte eigen huid. Klik hier voor de link.
Fotograaf Jan van Beijnhem maakte een bijzonder boek met foto's en verhalen over mensen met littekens. Linda Magazine berichtte erover. Klik hier voor de link.
Back To Top